Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Bedrijfsanimatie

Een bedrijfsanimatie voor uw bedrijf

Je hebt een eigen bedrijf en wil een bedrijfsanimatie laten maken? Je kunt er dan voor kiezen om een filmpje te maken met echte acteurs, maar het is ook mogelijk om een animatiefilm te laten maken. Met een bedrijfsanimatie heb je een eigen bedrijfsfilm waarmee je heel snel dingen uit kunt leggen. Animatie is daar een zeer geschikt medium voor. Er worden dan ook steeds meer bedrijfsanimaties gemaakt, zoals je ook op onze website kunt zien. Hier staat een aantal verschillende voorbeelden op van hoe wij animaties maken. Je kunt hieraan zien dat animaties werkelijk een zeer effectieve manier zijn om een boodschap over te brengen.

Bedrijfsanimatie laten maken

Laat een bedrijfsanimatie maken bij een animatiestudio die weet hoe je de zaken aanpakt. Wij hebben een klein team van zeer gedreven mensen, die graag voor je aan de slag gaan. We gebruiken hier de modernste apparatuur en software voor, zodat we bedrijfsanimaties kunnen maken die aan alle moderne eisen voldoen. Het is bij Donker Media mogelijk om te kiezen uit meerdere animatievormen. We gaan samen met jou zitten om te bekijken wat voor manier we het beste kunnen gebruiken om jouw boodschap naar buiten te brengen.

Donker Media een bedrijfsanimatie laten maken

Met de bedrijfsanimaties van Donker Media verhoog je de effectiviteit van je reclame uitingen. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap kort en bondig in een grappig of serieus pakketje komt te zitten. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf en de mogelijkheden die je bij ons hebt. Neem anders gewoon even contact met ons op als je meer vragen hebt, of als je de opties met ons door wil spreken. Samen zorgen we ervoor dat je een bedrijfsanimatie krijgt die werkt!

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben animaties gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je bedrijfsanimatie

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte