Donker Media vertel het met een animatie Voorbeelden Contact
animatie team donker media

Whiteboard animatie

De kracht van een goede whiteboard animatie

Heb je wel eens gehoord van een whiteboard animatie? Bij een dergelijke vorm van animatie wordt een hand gefilmd terwijl deze hand een tekening aan het maken is. Het is een leuke vorm om uit te leggen hoe bepaalde dingen werken. Dit is een ideale vorm van animatie als je een reclameboodschap naar voren wil brengen. Een whiteboard animatiefilm kun je laten maken door Donker Media. Onze animatie studio heeft veel ervaring met het maken van verschillende soorten animaties, daar horen whiteboard animaties ook bij. Wil jij ook een leuk Whiteboard animatiefilmpje door ons laten maken? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons. Dit kan je bijvoorbeeld doen door het contactformulier op de site in te vullen.

Whiteboard videos van Donker Media

Bij Donker Media willen we je graag helpen om je boodschap op een originele manier naar voren te brengen. Kom eens met ons om tafel zitten om te bekijken hoe wij dit voor je kunnen doen. Vertel ons wat de boodschap is die je uit wil dragen en wij zorgen ervoor dat deze wordt gecommuniceerd op een manier die je potentiƫle klanten onthouden. Ze worden de hele dag door gebombardeerd met reclame uitingen, als je dan wil dat ze jouw advertentie onthouden heb je hier een bijzondere manier voor nodig. We raden je dan aan om hier een Whiteboard animatie voor in te zetten.

Je klanten bereiken met een Whiteboard animatie

Op de website van Donker Media vind je meer informatie over ons bedrijf en onze manier van filmpjes maken. Een Whiteboard animatie is slechts een van onze mogelijkheden. We kunnen namelijk ook een traditioneel 2D animatiefilmpje maken, of een animatiefilm in 3D. In een persoonlijk gesprek lichten we je graag alle mogelijkheden toe die we te bieden hebben en vertellen we je alles over Whiteboard animatiefilms.

Preproductie

Vertel ons je verhaal

Productie

Wij maken een animatie met voice-over

Postproductie

We voegen geluidseffecten en muziek toe

We hebben animaties gemaakt voor

klant ABN Amro
klant ING
klant Blokker
klant Hogeschool Utrecht
Een offerte ontvangen voor je whiteboard animatie

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte