×

Animatiestudio

personage die animeert en personage die iets inspreekt

Animatiestudio
Donker Media

Animatiestudio Donker Media is jouw specialist in animatievideos die de aandacht trekken. Met onze animatie studio in Eindhoven verrassen we met creatieve concepten die precies vertellen wat jij wilt overbrengen. Dat doen we met een klein team van ervaren experts vanuit Eindhoven, voor opdrachtgevers door heel Nederland.

We zijn trots op onze animaties voor bijvoorbeeld DHL, KPN, de Hogeschool Utrecht en het Koninklijk Huis. Het maakt ons de ervaren animatie studio die je zoekt, die thuis is in allerlei branches en werkt aan zowel commerciële als creatieve concepten.

We werkten samen met 250+ opdrachtgevers

Onze animatiestudio

Naast ons vaste team werken we met een grote pool van freelancers.
Denk aan voice-over artiesten, sound designers en copywriters.

Onze werkwijze

Voordat we aan de slag gaan maken we graag persoonlijk kennis. Tijdens de kennismaking horen we graag wat je voor ogen hebt, waarvan je droomt of hoe het er ongeveer uit zou moeten zien. Aan de hand daarvan kunnen we je precies aangeven wat de kosten zullen zijn. Vervolgens ziet ons werkwijze er zo uit:

 • 1 Starten met het script
 • 2 Verder met de verhaallijn
 • 3 Storyboard schetsen
 • 4 Illustraties voor de video
 • 5 Animaties en voice-over
 • 6 Geluidseffecten erbij

Wij zijn de animatie studio die jij zoekt om jouw animatie te maken. Dat doen we in allerlei stijlen en soorten, zoals een 2D animatie of  een whiteboard animatie, explanimation of uitleganimatie.

personage aan het brainstormen

Veelgestelde vragen over animaties

 • 1 Waarom een animatiestudio inschakelen?

  Een animatiestudio inschakelen betekent dat je jouw product, dienst of onderneming wilt voorzien van de aandacht die het verdiend.
  Met een animatievideo doe je dat namelijk effectief én op de juiste manier. Een animatiestudio beschikt over de juiste expertise om dat te kunnen garanderen.

  Misschien heb je al veel online marketing vormen toegepast maar blijkt niets echt te werken.
  In dat geval is het goed om te vertrouwen op de kennis en creativiteit van een animatie studio. Bij een animatie studio kun je diverse geanimeerde video’s laten maken. Dit kan zowel in 2D als whiteboard animatiestijl. Ze worden veelal toegepast om een boodschap duidelijk uit te kunnen leggen, ter promotie van een product of dienst of om de doelgroep de weg te wijzen naar jouw onderneming of organisatie. Een animatiestudio schakel je ook in als je de klantenbinding wilt versterken.

  Ook voor het verbeteren van de vindbaarheid in Google is het gebruik van een animatievideo zeer effectief gebleken. Uiteraard zijn er nog veel meer redenen op te noemen waarom je een animatie studio zou kunnen schakelen. Bij Donker Media staan we daarin graag voor je klaar.

 • 2 Welke animatievorm is geschikt voor mijn animatie?
 • 3 Waarom animatiestudio Donker Media?
 • 4 Wat kost een animatie?

Vertel het met animatie

Met een animatie video van Donker Media is het mogelijk mensen in korte tijd
te informeren, aansporen of tot actie te overtuigen. Een animatie is makkelijk intern,
via social media of op een website te delen.

  Heb je een vraag?

  Wij reageren meestal binnen 1 werkdag op je bericht.